100% familierecht
en erfrecht

Notaris Meppel: dé familienotaris in Meppel is Notaris Joost Bruggemann. Notaris Joost richt zich als echte familienotaris volledig op alle juridische advisering over relatie, echtscheiding en erfenis. Als familienotaris is Notaris Joost uniek voor Meppel en omgeving:  hij is naast notaris ook geregistreerd mediator voor scheidingsbegeleiding, erfrecht specialist, fiscaal adviseur en professioneel executeur en toezichthouder (NOVEX lid).

‘Het familierecht gaat over persoonlijke relaties tussen mensen. Dat boeit mij. Niet alleen om hun dynamiek, maar ook om de juridische kant ervan. Denk aan samenwonen en trouwen, aan overlijden en erven. Maar ook aan echtscheiding en alimentatie. Als familienotaris in Meppel help ik graag bij het vinden van een persoonlijke en juridisch goede oplossing. Hierin heb ik meer dan 30 jaar ervaring. Niet alleen als familienotaris maar ook als scheidingsjurist en mediator. Ik geef advies, maak de vereiste akten en adviseer bij rechtbankprocedures.’

Familienotaris Meppel

Joost Bruggemann is meer dan 30 jaar gespecialiseerd in familierecht. Dat betekent dat u bij hem terecht kunt voor alles over samenwonen, trouwen en echtscheiding. Tevens heeft zijn kantoor veel ervaring met het afwikkelingen van lastige nalatenschappen en gecompliceerde boedelverdelingen.

Meppel notaris

Natuurlijk kunt u ook voor de aankoop van uw woning en uw nieuwe hypotheek bij ons notariskantoor in Meppel terecht. Wij bieden top service voor een faire prijs. Bel of App ons gerust voor gunstige offerte.

Bij ons notariskantoor in Meppel kunt u gemakkelijk en gratis parkeren. Ons kantoor ligt direct aan de snelweg A32 Meppel (afslag McDonald’s) en bevindt zich op 4 autominuten van Staphorst en 6 autominuten van Steenwijk.

Notaris Joost altijd en overal bereikbaar. Download nu onze app voor ios of Android.

© 2024 Notaris Joost / Algemene voorwaarden

Site by Studio BC