De familienotaris voor trouwen, scheiden en nalatenschap. Voor iedereen.

Notaris Meppel – Notaris Joost Bruggemann

Notaris Joost in Meppel heeft meer dan 25 jaar ervaring in het notariaat en ruim 15 jaar als geregistreerd mediator. Ons moderne kantoor is sinds medio 2017 gevestigd aan de Blankenstein 123 in Meppel. Bij ons kantoor in Meppel kunt u gratis en gemakkelijk parkeren.

Familienotaris Meppel

Joost Bruggemann is al 25 jaar gespecialiseerd in familierecht. Dat betekent dat u bij hem terecht kunt voor alles over samenwonen, trouwen en echtscheiding. Tevens heeft zijn kantoor veel ervaring met het afwikkelingen van lastige nalatenschappen en complexe boedelverdelingen.

Notaris Meppel in de gemeente Meppel

In de gemeente Meppel is Notaris Joost nog een jong kantoor. Ons notariskantoor in Meppel helpt u bij maken van een samenlevingsovereenkomst, uw huwelijksvoorwaarden en het maken van een testament. Bij deze belangrijke beslissingen helpen wij u met advies en het opmaken van akten. Als Meppeler notaris regelen wij ook de overdracht van de woning en het oversluiten van de hypotheek. Als notaris in Meppel helpen wij u graag met al uw vragen op het gebied van familierecht, erfrecht en onroerend goed.

Notaris Meppel

Familienotaris Joost Bruggemann

 

Informatie gemeente Meppel

Gemeente: Meppel

Website: www.meppel.nl

Informatie Meppel: www.meppel-wikipedia.nl

Provincie: Drenthe

Plaatsen: Nijeveen, Rogat, Broekhuizen, gemeente Meppel, De Kolk, gemeente Meppel, Kolderveen, Kolderveense Bovenboer, Nijeveense Bovenboer

Omliggende plaatsen: Steenwijk, Staphorst, Giethoorn, Zwartsluis, De Wijk, Havelte, Koekange

Regiopagina’s: www.ontdekmeppel.nl www.0522startkabel.nl

© 2023 Notaris Joost / Algemene voorwaarden

Site by Studio BC