Erfrecht advies.

Erfrecht advies: heeft u alle wensen goed vastgelegd?

Maakt hier uw uw persoonlijke digitale checklist voor uw eigen testament.

Erfrecht advies: door ons advies bespaart u vele euro’s.

Ons erfrecht advies help u om belasting te besparen. Iedereen heeft een nalatenschap. Als u zelf niets regelt, dan regelt de wet wat daarmee moet gebeuren. Het is bijna altijd voordeliger om zelf te regelen wat er met uw nalatenschap moet gebeuren. Wij hebben een oplossing voor u, waarbij u bijna altijd veel geld kunt besparen. Zowel voor de erfbelasting als de inkomstenbelasting. Neem daarom met ons contact op voor een afspraak. Dat kan bij ons op kantoor of met videobellen.

Erfbelasting: wij hebben een oplossing ontwikkeld, waarbij u 0% belasting betaalt.

Als u van iemand erft, moet u erfbelasting betalen. Er kan voor u een vrijstelling voor de erfbelasting gelden. Als erfgenaam moet u aangifte doen voor de erfbelasting. U geeft dan op wat u heeft geërfd.

Wij hebben 30 jaar ervaring in het familie- en erfrecht. Als gespecialiseerd familienotaris weten wij als geen ander wat de actuele ontwikkelingen zijn. Met onze specialistische kennis hebben wij diverse oplossingen ontwikkeld. Hiermee hoeft er 0% belasting betaald te worden bij overlijden (van de eerste partner). Wij helpen u met het vinden van de beste oplossing die bij u past.

Laat u zich door ons informeren. Een eerste informerend gesprek is altijd gratis.

Afhandeling erfenis: u erft een nalatenschap.

Als erfgenaam of executeur bent u zelf verantwoordelijk voor de afwikkeling van de nalatenschap. U moet schulden betalen en vorderingen innen. U moet misschien ook zaken verkopen.  Er komt vaak veel op u af. U heeft volgens de wet maar weinig tijd om te beslissen wat u met de erfenis wilt doen. Als er meer schulden dan bezittingen zijn, moet u heel goed oppassen wat u doet. De erfgenamen zijn samen verantwoordelijk voor de afwikkeling van de nalatenschap. Wij helpen u ervoor te zorgen dat u niet zelf aansprakelijk bent voor de schulden!

Bekijk hier de checklist voor de afwikkeling van een erfenis. Of lees hier onze algemene brochure.

Wij zijn professioneel executeur en vereffenaar en aangesloten bij d NOVEX. Met ons erfrecht advies begeleiden wij u met alles wat er komt kijken bij de afwikkeling van de nalatenschap.

Bemiddeling erfenis: u wilt ruzie voorkomen.

Erfgenamen zijn het soms niet eens over de afwikkeling van de nalatenschap. Dat kan verschillende redenen hebben. Het kan zijn dat bepaalde familie zaken nooit besproken zijn. Of ouders die niet alle kinderen gelijk behandeld hebben. Ook geven gezinnen met stiefouders weer een heel andere kijk op de afhandeling van de nalatenschap.

Laat u zich daarom goed begeleiden om gedoe te voorkomen. Onze familienotaris is registermediator met een specialisatie familierecht en erfrecht. Dat betekent dat wij getraind zijn om te bemiddelen bij erfrecht kwesties binnen de familie.

Bel of mail ons gerust voor een gratis informerend gesprek.

© 2024 Notaris Joost / Algemene voorwaarden

Site by Studio BC