Advies erfrecht.

Erfrecht specialist

Professioneel advies over erfrecht kwesties is specialisten werk. Mr. Joost Bruggemann adviseert al meer dan 30 op het gebied van erfrecht. Dit doet hij in zijn functie als familienotaris. Daarnaast heeft hij jarenlang cliënten en fiscalisten van PwC (PriceWaterhouseCoopers) bijgestaan als erfrecht adviseur. Ook begeleidt en bemiddelt mr. Joost Bruggemann bij erfrecht kwesties binnen families. Mr. Joost Bruggemann is registermediator (specialisatie familie- en erfrecht).

Erfrecht advies

Hoewel iedereen zich erfrecht specialist mag noemen, bent u op zoek naar houvast voor uw vraag of kwestie.  Bij ons is een eerste informerend consult daarom altijd gratis, zodat we samen kunnen kijken wat wij voor u kunnen doen. Komt het tot een advies of bemiddeling, dan verrichten wij onze werkzaamheden op basis van uurtarief.

Erfbelasting hulp

Als u van iemand erft, bent u erfbelasting verschuldigd. Afhankelijk van wie u erft, heeft u een vrijstelling voor de erfbelasting. Als erfgenaam moet u aangifte doen voor de erfbelasting. Wij helpen u met advies om erfbelasting te besparen. Elke persoonlijke situatie is weer anders. Samen met u vinden wij de beste oplossing die bij u past. Ons erfrecht advies heeft onze cliënten al vele euro’s bespaard!

Erfenis afhandeling

Na het overlijden volgt een periode waarin veel geregeld moet worden. Als u ook nog verantwoordelijk bent voor de afwikkeling van de nalatenschap, dan komt er veel op u af. Ook heeft u volgens de wet maar een beperkte tijd om te beslissen wat u met de erfenis wilt doen en hoe u dat regelt. Als er meer schulden dan bezittingen zijn, moet u beslist goed oppassen wat u doet. De erfgenamen zijn samen verantwoordelijk voor de afwikkeling van de nalatenschap. Dit geldt niet alleen voor de verdeling van spullen, maar ook voor de diverse aangiften bij de Belastingdienst.

Geen nalatenschap is hetzelfde. De afwikkeling is telkens weer anders. Met ons erfrecht advies begeleiden wij u met alles wat er komt kijken bij de afwikkeling van de nalatenschap.

Heel Nederland

U kunt ons bezoeken op ons kantooradres in Meppel (12 autominuten van Zwolle). Omdat we gebruik maken van Teams (videobellen) adviseren wij cliënten in heel Nederland.

© 2024 Notaris Joost / Algemene voorwaarden

Site by Studio BC